Αρχική Χρέωση & χρόνοι αποστολής

Χρέωση & χρόνοι αποστολής

Υπάρχουν οι εξής τρόποι για να αποκτήσετε την παραγγελία σας από εμάς :

 

1)  Αποστολή με δικά μας μέσα

Η εταιρία μας παραδίδει σε όλη την Αττική το πολύ εντός 48 ωρών. Η αποστολή για την πόλη της Αθήνας και τα προάστια αυτής είναι δωρεάν.   Ελάχιστο ύψος παραγγελίας : 30,00 €.

 

2)  Αποστολή μεσω courier

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τη Speedex, η οποία παραδίδει τα δέματα συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα, εκτός από κάποιες απομακρυσμένες περιοχές, όπου μπορεί να χρειαστούν 2 ημέρες.

Ο χρόνος παράδοσης στα νησιά κυμαίνεται από 1 - 3 ημέρες αναλόγως των καιρικών συνθηκών.

Σε περίπτωση που ο παραλήπτης βρίσκεται σε περιοχή που η Speedex κρίνει ως δυσπρόσιτη θα επικοινωνήσουμε μαζί του ώστε να τον ενημερώσουμε για την χρέωση των μεταφορικών που θα προκύψει.

 

3)  Αποστολή με μεταφορική εταιρία

Στις περιπτώσεις που το δέμα ζυγίζει πάνω από 10 κιλά σας συμφέρει η αποστολή των δεμάτων με μεταφορική εταιρία. Μέχρι 25 κιλά οι μεταφορικές χρεώνουν περίπου 5 € ανα δέμα. Να σημειωθεί ότι δεν παραδίδουν όλες οι μεταφορικές στην πόρτα σας. Μπορεί να χρειαστεί να παραλάβετε το δέμα με δικά σας μέσα από την έδρα της μεταφορικής. Η εταιρία μας συνεργάζεται με μεταφορικές, ωστόσο εάν ο πελάτης προτιμά η παραγγελία του να σταλεί με  μεταφορική που συνεργάζεται, μπορεί απλώς να μας το ζητήσει. Θα θέλαμε επίσης να σας γνωρίσουμε ότι στις αποστολές με μεταφορική δεν είναι δυνατή η αντικαταβολή. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να γίνει κατάθεση το ποσό της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό, τον οποίο θα σας δώσουμε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail. Για την αποφυγή λαθών παρακαλούμε μην καταθέτετε τα χρήματα προτού επικοινωνήσουμε μαζί σας για την οριστικοποίηση του ποσού πληρωμής.